2010-11-02 16:09:18• hírek • Szatmar.ro

A sereghajtóhoz látogat a VSK

Három hetes bajnoki szünet után csütörtökön folytatja a pontvadászatot a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda csapata: Palkó János és Nicolae Istrate legénysége 17 órai kezdettel Nagyváradon lép pályára.

A találkozó egyértelmű esélyese a Szamos-parti egylet, mivel a hazai Sport Klub eddig egyetlen meccset sem tudott megnyerni az idei szezonban, ennek megfelelően pedig a bajnoki tabella utolsó helyén szerénykedik. A Kőrös-parti gárda a Suceavától 34-22-re, a Tg. Jiu-tól 36-27-re, a Kolozsvártól 35-31-re, a Nagybányától pedig 29-27-re kapott ki, az idegenbeli vereségeket pedig Brassóban (28-25), Székelyudvarhelyen (35-24) és Temesváron (34-31) gyűjtötte be.

„A két csapat közti tudáskülönbséget tekintve nem kellene gondnak lennie a győzelemnek, ám nehéz meccsre számítunk. A váradiak az utolsó szalmaszálba kapaszkodnak, ha most sem szereznek pontokat, akkor gyakorlatilag a reményük is elszáll a bennmaradásra. Számunkra szintén fontos meccs ez, mert egy újabb győzelemmel még feljebb léphetünk. Váradra minden csapat két pontért megy, mi is azért utazunk", jelentette ki határozottan Fógel László klubelnök. Aki elárulta, hogy a játékosok kérésére a csapat már szerdán elutazott Nagyváradra, hogy kellően pihenten vághassanak neki a meccsnek. Fógel azonban figyelmeztetett: amennyiben ilyen körülmények között elmarad a győzelem, az komoly szankciókat vonhat maga után.


A sereghajtó ellen kötelező a győzelem a VSK-nak
A sereghajtó ellen kötelező a győzelem a VSK-nak


A hazaiak keretében mellesleg Raul Ferent személyében található egy olyan játékos is, aki korábban szerepelt Szatmárnémetiben is, ő jelenleg 44 ponttal vezeti klubja házi góllövő listáját (a szatmáriak legeredményesebb kézilabdázója Mihai Timofte 34 góllal). Jó néhány nagyváradi kötődésű játékos található azonban a vendégek keretében is, hisz Mateas Ghita, Munea Devid, Osvat Cosmin és Libert Cosmin is megfordult korábban a Körös-parti városban.

A szatmári szurkolók számára fontos információ, hogy akik el szeretnék kísérni a csapatot a nagyváradi bajnokira, azok számára a klub ingyenes buszt biztosít, 13 órai indulással. Jelentkezni Kibedi Adelbertnél lehet a 0744-517378-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: